Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vesters Maskinservice har nye maskiner fra amerikanske GEHL

Er du på udkig efter en ny knæk eller skridstyret læsser, så har vi maskinen.

Hos Vesters Maskinservice ApS finder du et stort udvalg af læssere, fra Amerikanske Gehl, som sikrer dig en høj kvalitet.

 Maskinerne er kendte for deres stærke opbygning, simple og nemme betjening, store olieflow til ekstra redskaber samt en stor løfte- og brydekraft. Gehl er en del af Manitou Group, som er kendte for deres kvalitets maskiner indenfor teleskoblæssere.

Kompetent rådgivning om Gehl minilæsser og andre maskiner

Gehl tilbyder maskiner til både landmænd, entreprenører og den grønne sektor. Der er med andre ord noget til ethvert behov. Vi har altid en demo og lagermaskiner til rådighed samt redskaber, så vi kan tilbyde en hurtig levering af din nye maskine.​

Når du køber eksempelvis en Gehl minilæsser hos os, får du ikke bare en kvalitetsmaskine. Du får også den rette rådgivning omkring både maskiner og redskaber, et serviceteam døgnet rundt med både værksted og servicebiler samt et professionelt mandskab, som står klar til at hjælpe ved eventuelle reparationer, service eller ombygning.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af maskiner, så kan du se produktkataloget lige her. Du er også velkommen til at kontakte os for flere informationer, en demo kørsel, eller et godt tilbud. Du kan ringe på telefon 23 33 21 30 eller skrive en mail til vms@mail.dk, så vender vi straks tilbage.​

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.​

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.​

Få et tilbud på tlf.: 23 33 2​1 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk