Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Grusgravmateriel har vi stor erfaring med

Hos Vesters Maskinservice ApS har vi mere end otte års erfaring med grusgravsmateriel og tilbehør. Vi råder desuden over de rette maskiner, som gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Viborg og Aarhus.

Gennem vores samarbejde med både Sandvik-Parker-Meldgård handel-Scantruck og Aksel Benzin samt vores eget søsterselskab Vesters Grusgrav ApS har vi en bred og alsidig erfaring med både sortere, knusere, vaskeanlæg og entreprenørmaskiner til råstofindustrien. Vi kan derfor løse en bred vifte af opgaver af forskelligt omfang. Af referencer kan bl.a. nævnes: Scantruck, Gunnar Nielsen A/S, Nymølle, meldgaard, NCC og Sinding Grusgrav.

Fejlfinding og reparation af grusgravmateriel

Vi fejlfinder og diagnosticerer ved hjælp af moderne diagnose/testapparater og computerbaseret kommunikation med motorer og hydrauliske styringer.

Vi råder blandt andet over to nyere varevogne, som er indrettet med alt nødvendigt værktøj til fejlfinding og reparationer på alt slags materiel, såsom grusgravsmateriel.

Vores store netværk af partnere og reservedelsgrossister både i Danmark og i udland sikrer os hurtig levering af både originale og uoriginale reservedele, hvilket som regel kan lade sig gøre indenfor 24 timer.

Vi er et team bestående af fire mand med Dennis som værkfører, og vi bestræber os altid på at levere en god service og kort stilstandstid for vores kunder og deres maskiner.

Ring for at høre mere om vores ydelser

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for grusgravmateriel, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 23 33 21 30 eller skrive en mail til vms@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.​

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.​

Få et tilbud på tlf.: 23 33 2​1 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk