Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hydraulikslanger

Hydraulikslanger er i dag en vital del af alle hydrauliske anlæg og maskiner, og en defekt eller ødelagt slange kan derfor sætte hele anlæg ude af drift. Derfor er det vigtigt med en hurtig service og reparation, således du ikke skal stå over for et længerevarende driftsstop og spildte penge.

Vester’s Maskinservice ApS er specialister i hydraulikslanger og udfører både service, reparation og udskiftning af slangerne i Aarhus, Viborg og omegn..

Vi tilbyder også døgnservice på hydraulikslanger med udkørende slangevogn, såfremt det drejer sig om et akut problem.

​VI KOMMER UD TIL DIG

Med vores slangepresse er vi meget mobile og omstillingsparate og kan udføre arbejdet direkte på din adresse eller på en midlertidig arbejdsplads, hvor anlægget er gået ud af drift. Hvad enten det drejer sig om reparation af hydraulikslanger eller påsætning af en ny, kan vi klare opgaven på stedet, mens du venter

Vores mangeårige erfaring inden for hydraulikslanger har givet os den rette ekspertise til at lokalisere fejlen hurtigt og derefter sørge for en løsning i højeste kvalitet, så dit anlæg kan komme i brug igen hurtigst muligt.​​​

ALTID OPDATEREDE INDEN FOR HYDRAULIKSLANGER

Vores dygtige team af fagfolk er altid opdaterede med de nyeste værktøjer og teknologier inden for feltet. Dermed er du garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger og en høj og ensartet kvalitet.

Vi hjælper en bred kundeskare af både private kunder og erhvervskunder i hele Jylland og resten af landet, så uanset om du har brug for montage, reparation eller udskiftning af hydraulikslanger, skal du ikke tøve med at kontakte Vester’s Maskinservice ApS nær Aarhus og Viborg ​på telefon 23 33 21 30 eller e-mail vms@mail.dk.

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du et godt tilbud på netop din arbejdsopgave, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.

Vester´s Maskinservice  -  ​Røddingvej 24 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk