Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Virksomheden​

​​Vester’s Maskinservice ApS er en del af Vesters Holding ApS som udover Vesters Maskinservice også ejer Vesters Grusgrav.

Vores tætte samarbejde mellem Grusgrav og Værksted giver os nogle fordele, og bred forståelse for kundens udfordringer ved driftstop men også en erfaring i hvordan maskiner skal virke.

Vesters Maskinservice drives af Dennis Vester, som efter endt læretid hos Scantruck A/S i Skive, kom til Vesters Grusgrav som maskinføre.

Der gik ikke længe før de lokale entreprenører og landmænd tog kontakt til Dennis mht. service osv.

Det blev starten på Vesters Maskinservice ApS, som nu består af:

Dennis VesterVærkføre/mekaniker.

Lars ChristensenMekaniker.

​Vi har bred ekspertise inden for en lang række områder, og vi tager den faglige stolthed seriøst, så du som kunde altid er garanteret høj kvalitet.

Reparation efter dit behov

Afhængigt af hvilken type maskine eller opgaver, der kræver service eller reparation, kan det være forskelligt, om det er bedst at udføre reparationen på stedet eller på vores værksted i Tjele.

Vi tilbyder begge dele, da vi har fuldt udstyrede servicebiler, som er klar til at rykke ud, hvis det er den bedste løsning for dig.

​​

Vi kan træffes på telefon 23 33 21 30, og vores dygtige folk står altid klar til at hjælpe.

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.​

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.​

Få et tilbud på tlf.: 23 33 2​1 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk