Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Liftkontrol

​Når man arbejder med lifte, er sikkerhed en afgørende faktor, og hos Vester’s Maskinservice ApS i Tjele er vi medlem af Lift- og Maskinkontrol-ordningen. En ordning, der reguleres og jævnligt kontrolleres af Force Technology for at sikre høj kvalitet inden for liftkontrol.

Ordningen sikrer både udlejere, brugere og forhandlere en sikkerhedsstandard inden for personløft med lifte/kraner og teleskoplæssere.

LOVPLIGTIG LIFTKONTROL

Godkendelsen er lovpligtig i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelse, og liftkontrol skal udføres af et godkendt værksted minimum 1 gang om året.

Hos Vester’s Maskinservice ApS lægger vi stor vægt på området, da mange af vores opgaver er relateret til netop disse typer maskiner.

Referencer

Vores kundekreds er bred, og vi udfører maskin- og liftkontrol for blandt andet:

• Cito Materieludlejning

• Birger Larsen MVV

• RK Maskinudlejning

• Lund Byggefirma

• Samt mange flere…

Ring til os allerede i dag på 23 33 21 30 for at høre nærmere om, hvordan vi kan strikke en aftale sammen om maskin- og liftkontrol, så du og dine medarbejdere kan anvende materiellet med sikkerhed.

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du et godt tilbud på netop din arbejdsopgave, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.

Vester´s Maskinservice  -  ​Røddingvej 24 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk