Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

KRAMER - PARTNERE OG FORHANDLINGER​

​Vesters Maskinservice samarbejder med maskinehandlere og værksteder som landet over, som blandt andet sælg og service af Kramer maskiner, for at yde vores kunder den bedste service og bred ekspertise, hvad enten det drejer sig om en ny Kramer maskine købt ved importøren eller brugt Kramer maskine ved en forhandler.​

Et lille udvalg af de importøre og forhandlere vi arbejder sammen med.​

​Erenfred pedersen - Salg og service af Kramer

EP i Aalborg har lavet et samarbejde omkring service og salg af Kramer Læsse maskiner.

Kramer bliver produceret i Tyskland og er en kvalitets maskine. Kramer, med sin unikke firhjuls-styring, giver en utrolig stabilitet.

For mere info om Kramer eller en demo kørsel af Kramer maskiner i Midtjylland, kan du ringe til Dennis på telefon 23 33 21 30.

​Brdr Holst Sørensen

Vesters Maskinservice og BHS har lavet en aftale omkring service og reparationer af Merlo Teleskoblæssere i Midt og Østjylland.

Merlo producere teleskoblæsser fra den mindste landbrugs maskine, til den største rotations maskine.

Merlo teleskoblæssere er produceret i italien og er en stabil og driftsikker maskine i høj kvalitet. For mere info, kontakt Dennis eller BHS ribe.​

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.​

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.​

Få et tilbud på tlf.: 23 33 2​1 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk