Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rotortilt sælges og repareres lige her

Er du på udkig efter en rotortilt til minigraver? Så kan du med fordel investere i en fra Rototilt, som sælges lige her på siden til en god pris. Her får du nemlig en af markedets smarteste tiltrotator, som er udviklet i samarbejde med entreprenørbranchens førende aktører. Vi forhandler primært til kunder i Viborg, Aarhus og omegn.

Rototilt er et anerkendt mærke inden for branchen og er kendt for at levere tiltrotatorer med høj ydelse og længere levetid end de fleste andre løsninger på markedet. Hos Vesters Maskinservice ApS er vi servicepartner for Skovteknik, som importerer Rototilt, og derfor har vi kendskab til både reservedele, styresystem og hydraulik-systemet og kan derfor yde en kompetent support og service.

Tilpas funktionalitet og udstyr med en rotortilt

Med en rotortilt har du mulighed for at tilpasse funktionalitet og udstyr efter dine behov og typen af job. Din gravemaskine forhandles til en fleksibel redskabstransportør, hvilket skaber mulighed for at løse nye typer af opgaver.​ Du får dog ikke bare et godt redskab, du får også en pålidelig samarbejdspartner, som ikke kun sælger rotortilte, men som også tilbyder reparation af dem. Når du vælger Rototilt, kan du desuden være sikker på, at du får et system, som fungerer hele vejen rundt.

Kontakt os for flere oplysninger

Vi tilbyder salg af tiltrotator fra Rototilt til fordelagtige priser. Derudover kan vi tilbyde reparation, service samt vedligeholdelse af din maskine.

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt os gerne på telefon 23 33 21 30 eller på mail vms@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.​

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.​

Få et tilbud på tlf.: 23 33 2​1 30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk