Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Smede og maskinopgaver

Vesters maskinservice udfører forskelle former for smede og bearbejdnings opgaver. Vi råder over maskiner og tilbehør til mange forskellige opgaver samt opbygning og renovering.

Vi tilbyder svejsning, bearbejdning og opbygning i aluminium

Aluminium er meget lettere end almindeligt stål og kan derfor anvendes på mange typer køretøjer og redskaber hvor vægten spiller en væsentlig rolle. Vesters Maskinservice svejser og reparere svinetransportere fra bland andet jysk svinetransport A/S hvor samtlige trailere er bygget op i Alu. 


Vi kan svejse i alu fra 3-50 mm tykkelse og lagerføre også aluminiums stænger og profiler.

Vi tilbyder også pålægning af hårdmetal på redskaber

hårdmetals pålægning forlænger levetiden på udsatte redskaber betydeligt, derved undgås der unødvendig skade på de faste dele af redskabet og man nedsætter udskiftnings intervallet.

Hårdmetals pålægning kan benyttes på bland andet:

  • Sakse og knusekæber.
  • Skovltænder
  • Hammer mejsler
  • Slidplader
  • Grubbere samt oprivere

Vi tilbyder renovering af skovle og redskaber og lagerføre altid både slidstål og forkantskær til blandt andet:

  • Gravskovle
  • Kipskovle
  • Sortergrabbe

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du et godt tilbud på netop din arbejdsopgave, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.

Vester´s Maskinservice  -  ​Røddingvej 24 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk