Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Takeuchi minigraver fås lige her på siden

Mangler du en ny minigraver? Så kan du med fordel investere i en Takeuchi minigraver, som du kan finde lige her hos Vesters Maskinservice ApS. Denne minigraver er blandt markedet stærkeste og mest fleksible gravemaskiner, hvilket gør den til en god investering. Vi forhandler mest til kunder i og omkring Viborg og Aarhus.

Takeuchi er et japansk kvalitetsmærke, som laver maskiner fra 1.100 KG til 16.000 KG. Takeeuchi gravemaskiner er blandt andet kendetegnet ved deres store kabine, velafbalanceret hydraulik-system, driftssikker Yanmar-motor og stål ved skærme og låger frem for plastik. Med andre ord får du en driftssikker maskine, som er kendt for at kunne køre imponerende mange timer.

Salg, service og reparation af Takeuchi minigraver

Vi har lavet et samarbejde med Øbakke A/S, som importerer Takeuchi minigravere til Danmark, der gør det muligt for os at sælge, servicere, montere udstyr og reparere din nye gravemaskine.​

Dette er muligt, uden at vi går på kompromis med eventuel garanti og reklamation.

Det betyder for dig som kunde, at du kan købe din nye Takeuchi gravemaskine hos os, få den klargjort hos os og efterfølgende få den serviceret og repareret hos os. Hvis din maskine har brug for en reparation eller service, så står vi med andre ord klar til at lave den for dig, så den hurtigt kan komme til at køre igen.

Kontakt os for nærmere information

Hvis du ønsker nærmere information om vores salg af Takeuchi minigraver, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på 23 33 21 30 eller på mail vms@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på

tel:​ 23 33 21 30 eller på mail: vms@mail.dk

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig - om det er hydraulik, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller diverse smedeopgaver og lign.

Vores smedeværksted kan udføre alle former for smedeopgaver.

Vester´s Maskinservice  - Røddingvej 24, 8830 Tjele  -  CVR: 30535081  -  Tlf.: 23 33 21 30  -  E-mail: vms@mail.dk